Wandelreizen

'BEWUST IN JE WINTERSLAAP' SeizoenswandelingDatum: nog niet bekend.Tijdens deze seizoenswandeling bewegen we ons voort op de verstilde Utrechtse Heuvelrug. Buiten in de natuur en binnen in jezelf. Dit doen we in een kleine groep van maximaal 3 deelnemers, waarbij je ervaart hoe het is om vanuit vertraging en verstilling samen te zijn en mag ervaren wat er precies nu (niet) is.'BACK TO BASIC' Wandeltocht 


Een wandeltocht waarbij je alles even achter je kan laten en je kan focussen op jezelf. Terug naar de basis. Terug naar jezelf. We slapen in tentjes en koken ons eten op kleine brandertjes. De pure eenvoud geeft je de kans anders naar dingen te kijken. 


Datum nog niet bekend

'SCHOONHEID EN INSPIRATIE' SeizoenswandelingDatum: nog niet bekend


Meer info volgt


'VRIJE GEEST' SeizoenswandelingDatum: nog niet bekend


Meer info volgt


OP MAAT GEMAAKT  


Heb je een idee van wat je wilt maar heb je geen zin in de rompslomp van de organisatie? Of heb je om wat voor reden dan ook de stap nooit gezet maar wil je wel graag op avontuur? Ik bied me vol enthousiasme aan om jouw wandeltocht in Europa te organiseren en begeleiden. Neem contact met me op om te kijken wat voor plan we samen kunnen maken!