Wandelreizen

WANDELREIZEN

Vanaf 2023 bied ik in samenwerking met Voshaar Outdoor & Education  wandelreizen aan. 

Avontuurlijk, uniek, leerzaam en ook gewoon supermooi.
We zullen gebieden gaan verkennen in
Frankrijk, Spanje,
Roemenië en zelfs Canada.

Dus ben je toe aan een supertof en leerzaam avontuur, lees dan verder!


De wandelingen zullen varieren in zwaarte en lengte (van 1 dag tot 2 à 3 weken)


We hebben prachtige gebieden uitgezocht in Europa en Canada. Bij het kiezen van deze gebieden hebben we gezocht naar een perfecte balans tussen avontuur (niet té gebaande paden), natuur (mooie uitzichten), wildlife, maar we hebben ook gekozen voor gebieden die niet heel toeristisch zijn. Meer kans om echt van de natuur te genieten en dingen te ontdekken dus!


Deze wandelreizen zijn gericht op natuur. Wij plannen en maken zelf tochten zodat je echt unieke ervaringen kan krijgen. De groepsgrootte is maximaal 12 per gids.

De begeleiding bestaat uit ervaren, gepassioneerde en gecertificeerde gidsen. Onze hoofdgidsen zijn Wildernisgids, IGA interpretive Hiking Guide, Hiking & Backpacking Guide en/of Nature & Wildlife Guide. Alle gidsen zijn (Wilderness) First Aid gecertificeerd.


Alle tochten die wij doen zijn gepland in een regio met een rijke fauna, waaronder veel soorten (roof)vogels en wolven. In de gebieden in Spanje, Roemenië en Canada zijn ook beren. We gaan uiteraard ons best doen om deze dieren ook te zien (op veilige afstand).


Tevens verzorgen wij wandelingen en ook voorbereidende trainingen in Nederland.