Seizoenswandelingen

Elk seizoen heeft zijn eigen kracht, eigen energie. Samen met mijn goede vriendin Hanneke Meesters van HSMeesters Coaching neem ik je graag mee op avontuur.

'BEWUST IN JE WINTERSLAAP'
winterwandeling


Data 2022/2023 volgen


Tijdens deze seizoenswandeling bewegen we ons voort op de verstilde Utrechtse Heuvelrug. Buiten in de natuur en binnen in jezelf. Samen met ervaar je hoe het is om vanuit vertraging en verstilling samen te zijn en mag ervaren wat er precies nu (niet) is.'SCHOONHEID EN INSPIRATIE' LentewandelingData 2023 volgen


Op speelse wijze wandel je met de andere seizoenswandelaars mee op een dag vol schoonheid en inspiratie. Buiten in de natuur en binnen in jezelf. Ervaar een begeleide visualisatie én vind jouw vrije ruimte. Breng aan het licht wat er bij jou van binnen speelt.


'VRIJE GEEST'
ZomerwandelingData 2023 volgen


Op deze zomerse dag wandel je samen met de groep over de Utrechtse Heuvelrug. Ervaar de vrijheid, loop een stuk op blote voeten, kom letterlijk in contact met de aarde en voel je weer kinds en speels.'OOGST JE KRACHT'
HerfstwandelingData: Zondag 20 november en zaterdag 10 december 2022


Op deze zomerse dag wandel je samen met de groep over de Utrechtse Heuvelrug. Ervaar de vrijheid, loop een stuk op blote voeten, kom letterlijk in contact met de aarde en voel je weer kinds en speels.